Мисия: АутДор Активити провежда безопасни, авантюристично ориентирани програми за изграждането на благоприятни фирмени взаимоотношения. Създава условия за презентация на марки и продукти в реални условия.
 
За нас
Услуги
Събития
Клиенти
Партньори
Контакти
Събуди Емоцията с OutDoor Activity
 
 УСЛУГИ
Тийм билдинг
Провеждаме безопасни, авантюристично ориентирани програми, които да подтикват участниците за самооценка и работа в екип, както и да вдъхновяват изграждането на благоприятни фирмени взаимоотношения.
реализирани проекти »
Ентъртейнмънт
Затвърждаваме позитивното отношение към Вашата фирма от страна на деловите Ви партньори, посредством положителни емоции, игри, и интересни състезания с награди, под ръководството на професионални аниматори.
Ако искате да направите презентациите и семинарите си по-приятни и посещаеми от страна на Вашите партньори - ние ще създадем специално за Вас индивидуална програма, с която това да стане факт.
реализирани проекти »
Презентации
Създаваме условия за реална презентация на марки и продукти в натуралната среда, за която те са създадени.
реализирани проекти »
Офроуд обучение
Прилагаме професионални програми за обучение на фирмен персонал за безопасно и безаварийно движение с моторни превозни средства в офроуд условия.
реализирани проекти »
Офроуд туризъм
Организираме авто-походи с високопроходими автомобили по трудно достъпни терени. Този вид туризъм е предназначен само за групи с опит в офроуда и собствени 4x4 автомобили.


реализирани проекти »
Офроуд състезания
Организираме най-голямото офроуд състезание в България – “Ком - Емине Трофи”.
реализирани проекти »
В помощ на обществото
Oрганизираме благотворителни акции, участваме в екологични програми и осъществяваме техническо съдействие на спортни събития.
реализирани проекти »