Мисия: АутДор Активити провежда безопасни, авантюристично ориентирани програми за изграждането на благоприятни фирмени взаимоотношения. Създава условия за презентация на марки и продукти в реални условия.
 
За нас
Услуги
Събития
Клиенти
Партньори
Контакти
Събуди Емоцията с OutDoor Activity
 
 ПАРТНЬОРИ
Мото Пфое
Изключително представителство на Форд, Волво, Ягуар и Ленд Роувър за България.
Централни хали
София 1000, бул. "Мария Луиза" 25

Good Year България
Goodyear България е позната на българския пазар със своите световноизвестни марки гуми Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava и Debica.
Goodyear е традиционен спонсор и на най-голямото off-road рали в света – “The Land Rover G4 Challenge”. То предстои да стартира на 23 април 2006 година в Банкок. Всички състезатели в ралито, които представят 18 различни националности ще карат с гуми Goodyear.
Sniper Partners ltd.
Магазини за Outdoor Adventure екипировка в съчетание с Еърсофт стрелбища. Организация на еърсофт игри на открито, тиймбилдинги и екстремни игри. Всичко това и много, много повече може да бъде реализирано благодарение на партньорството ни със Sniper Partners ltd. От тях можете също да наемете или закупите мултимедийно стрелбище и пълен комплект еърсофт екипировка, която ще ви гарантира един екстремен уикенд.
Студио за маркетингови проекти Имиджмейкърс
Имиджмейкърс са наши партньори в изграждането на рекламни и маркетингови концепции.
Gladiator Off-road Technik
Официален предствител за България на TAUBENREUTHER - Offroad-technik. Фирмата е специализирана в оборудване и тунинг на автомобили с висока проходимост като за лов, туризъм, експедиции и др.
 МЕДИЙНИ ПАРТНЬОРИ
Вестник 24 часа
Всекидневник за новините, каквито са.
БулФото
Пресфото агенция.
Българско Национално Радио