Мисия: АутДор Активити провежда безопасни, авантюристично ориентирани програми за изграждането на благоприятни фирмени взаимоотношения. Създава условия за презентация на марки и продукти в реални условия.
 
За нас
Услуги
Събития
Клиенти
Партньори
Контакти
Събуди Емоцията с OutDoor Activity
 
 СЪБИТИЯ
Място: Велико Търново
Клиент: Балкан Стар
Услуги:  Ентъртейнмънт
Презентации
Екипът на АутДор Активити имаше удоволствието да организира тест драйв на Автомобилът за градски удоволствия пред журналисти, повечето в женски род, от водещи лайф-стайл и дамски издания. Престолният град ни прие в бутиковия хотел "Студио", съвсем заслужено спечелил миналата година награда за най-добре вписващ се хотел в градска среда. Имахме неверотна гледка към Царевец, бяхме превилигировани да гледаме "Звук и светлина" от терасата на хотела...
Дамите се наложи да открият сами какво е едно от приложенията на най-разпознаваемата марка автомобили 4х4 в света и по-скоро модела Compass. По карта и кратки описания, успяха бързо да ни открият в Central Mall - новата гордост на Велико Търново. Това, че по принцип дамите се ориентират по-трудно, не знам дали заради автомобила, но се оказа невалидно, тъй като много от тях използваха креативност, за да стигнат до мястото на срещата ни. А всъщност най-важен е крайният резултат.
Посетихме и друг град, този път Римски, където освен на богато ни историческо наследство, се насладихме и на пикник, озвучаван от специалното оборудване на Компаса - колонките на капака на багажника - точно като за случая.
В крайна сметка всичко беше много приятно, но за кратко. Нашето пътешествие приключи с удоволствието да се завърнеш в град София и да се надяваш, че автомобилът ти ще се впише толкова добре в атмосферата, колкото и Jeep Compass.
Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер Виж в по-голям размер  
« всички събития