Мисия: АутДор Активити провежда безопасни, авантюристично ориентирани програми за изграждането на благоприятни фирмени взаимоотношения. Създава условия за презентация на марки и продукти в реални условия.
 
За нас
Услуги
Събития
Клиенти
Партньори
Контакти
Събуди Емоцията с OutDoor Activity
 
 КЛИЕНТИ
Айгер Инженеринг ООД
Айгер Груп АГ е международна инженерингова и машиностроителна фирма, която създава машини за тютюневата индустрия, както и резервни части за тях. В компанията работят повече от 200 служители от над 10 националности. Централата е базирана в Швейцария с офиси и предприятия в Англия, България, САЩ и Сингапур.

Aйгер Груп АГ има дълга история на развитие и растеж повече от 18 години и продажби в над 60 държави на 5 континента. Тайната на успеха за тях винаги е била проста - на първо място са служителите им, тяхното развитие и растеж, което им гарантира доволни клиенти и добавена стойност. За близо 20 години са спечелили доверието на лидерите в тютюневата индустрия - Philip Morris, Brithish American Tobacco, Japan Tobacco, Filtrona и други.
реализирани проекти »
Балкан Стар
Групата Балкан Стар е част от предприемаческата група на Вили Бетц. Компанията започва своята дейност през 1992 г. като генерален представител на марката Mercedes-Benz в България. Днес в портфолиото на компанията са включени и други марки: Maybach,Setra, Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi, Renault, Dacia и Mitsubishi Fuso.
Фирмата предлага следпродажбено обслужване на пълната гама от гореизброените автомобили, продажба на оригинални резервни части и аксесоари.
реализирани проекти »
БТК
Българската телекомуникационна компания АД (БТК) е основният телекомуникационен оператор в България, за който работят около 14 000 професионалисти. БТК има 2,5 милиона фиксирани телефонни поста и постоянно нарастващ брой потребители на услугите на мобилния й оператор – vivatel.
реализирани проекти »
Български спортен тотализатор
Българският спортен тотализатор (БСТ) е основан през 1957 г. и до днес е лидер в сектора на цифровите лотарии в страната. БСТ е компания с утвърдено присъствие в публичния сектор на страната, чиято главна мисия е подкрепата за българския спорт. БСТ активно спонсорира и организира различни спортни мероприятия, подпомага българското участие в олимпийските игри, световни и европейски първенства, национални състезания.
реализирани проекти »
ВИП Секюрити
Фирма "ВИП СЕКЮРИТИ" ООД извършва пълен комплекс от услуги по охраната и сигурността на юридически и физически лица, техни гости и партньори.
реализирани проекти »
Дино НитроМед
Дино НитроМед АД е производител на взривни вещества за граждански цели и революционната система не-електрически детонатори. Част от голямото семейство на Orica Mining Services.
реализирани проекти »
ЕураТек ООД
Официален вносител на Škoda Auto
реализирани проекти »
Камор Ауто
Официален вносител на луксозните автомобили BMW и Mini за България.
реализирани проекти »
Мак Медиа Груп
Издател на вестник КЕШ, вестник Класа, Intelligence Life, списание “Светът през …”, списание BM Бизнесмен, списание Bussines week.
реализирани проекти »
ММС Инк ЕООД
ММС е българска частна компания, учредена на 10.08.1990 г. От създаването си, фирмата е фокусирана върху внедряване на иновативни решения в областта на климатична, вентилационна и отоплителна техника.
ММС е един от първите официални дистрибутори на DAIKIN за България. От 2002 г. фирмата се концентрира изключително и само върху продуктовата гама на DAIKIN и успешно специализира в проектиране, предлагане и обслужване на тази висококачествена техника.
реализирани проекти »
Мото Пфое
Изключително представителство на ФОРД, ВОЛВО, ЯГУАР и ЛЕНД РОУВЪР за България.

реализирани проекти »
Нисан България
"Nissan България" ООД - официален представител на Nissan Motor Co Ltd. и официален вносител на автомобили Nissan за България.

реализирани проекти »
ОмегаСофт ООД
ОмегаСофт ООД е водеща фирма в областта на софтуерните решения за автоматизиране дейността по управление на персонала.

Oснована е през 1994 г. и има богат опит в разработката, внедряването и интегрирането на софтуерни системи за управление на персонала и ТРЗ.
Предлага широка гама от консултантски услуги, които позволяват на бизнеса да оптимизира дейностите, свързани с управлението на
най-ценния ресурс във всяка организация - персонала.

Към този момент ОмегаСофт ООД работи с над 5000 клиенти в страната. Облсужването им се осъществява от фирмата и нейните търговски партньори (50 фирми и частни лица) на регионален принцип.

През последните години ОмегаСофт взе участие в редица интеграционни проекти с международно участие. В резултат на това ОмегаСофт предлага водещо ноу-хау и технологична експертиза при интегриране на продуктите си с ERP системи като SAP, Microsoft Dynamics NAV и др.
реализирани проекти »
ОРКИКЕМ
ОРКИКЕМ ООД е основана през 1994 г. за внос и търговия на българския пазар на изолационни и специални материали за строителството. Тя представя продукти на световно известни производители.
Компанията е единствен дистрибутор на STYROFOAM, Dow Chemical USA, Index Italy, Conica Switzerland, Greenset Spain.
реализирани проекти »
Посолство на Съединените Американски Щати
Embassy of the USA
реализирани проекти »
ПРОВИК
Проектанти, ВИК инсталации
реализирани проекти »
Сейнт Гобен Вебер България
Сейнт-Гобен Вебер България е част от концерна Saint-Gobain. Вебер е водещ представител на строителната промишленост, световен специалист в производството на фасадните декоративни мазилки и системи, нивелиращи маси и лепила за керамични покрития.
реализирани проекти »
Сиско системс България
Cisco Systems България ЕООД е част от Cisco Systems Inc. Чрез интелигентните си мрежови решения, консултации и маркетинг компанията съдейства за утвърждаване на нов тип комуникация и за изграждане на интегрирано общество.
реализирани проекти »
Солитрейд
IT диструбутор на над 20 марки, част от които: Belinea, CTX, Easy Touch, Edimax, Epox, GMC, Sapphire, MSI, Infosec, Lexmark, Lite on, Point of view, Xerox, Corsair, Teac, XFX, Port и др.
реализирани проекти »
Субару Моторс
Официален вносител на Субару за България.
реализирани проекти »
BenQ
Представителен офис България
реализирани проекти »
DHL Express Bulgaria
DHL е световен пазарен лидер в логистичната индустрия и The Logistics company for the world.
DHL споделя своите експертни умения в международните експресни услуги, въздушното и морско карго, сухопътното и ЖП карго, договорната логистика и международните пощенски услуги със своите клиенти. Глобалната ни мрежа се състои от повече от 220 държави и територии и 300 000 служители по целия свят и предлага на клиентите върхово качество на услугите и местни познания, за удовлетворяване на техните изисквания. DHL приема своята социална отговорност като подкрепя опазването на климата, управлението на бедствия и образованието.

DHL е част от Deutsche Post DHL. Групата генерира оборот от повече от 46 милиарда евро през 2009.

За да отговори на всички Ваши разнообразни нужди от услуги с нужното ниво на фокусиране и експертност, DHL работи в следните четири специализирани подразделения:
Експрес
Global Forwarding, Фрейт
Supply Chain
Mail
реализирани проекти »
Facility Optimum Bulgaria
Фасилити Оптимум България е утвърден изпълнител на дейности по управление и поддръжка на сгради и съоръжения – фасилити мениджмънт. Постигнали са значителен ръст чрез силни връзки със своите клиенти, изградени на основата на доверие и откритост.
Фасилити Оптимум България предлага пълен спектър от интегрирани услуги по управление и поддръжка на сгради, които предоставят ежечасово, ежедневно, регулярно, превантивно, аварийно според нуждите и изискванията на клиентите си.

•24 часа, 7 дни в седмицата, 365 дни в годината реагират на възникнали ситуации!
•До 4 часа от момента на подаване на сигнал се отзовават на мястото на възникналия проблем.
Във всеки момент се приемат заявки на Help-desk на компанията.

Всеки ден спестяват време, средства и грижи!
реализирани проекти »
FOX International Channels Bulgaria
Фокс Интернешънъл Ченълс фокусира дейността си върху развиването на специализирани кабелни и сателитни телевизионни канали, предлагайки разнообразно и висококачествено съдържание, предназначено за публика от различни възрастови групи и интереси. Тези канали са вече наложили се имена на международния медиен пазар.
реализирани проекти »
General Motors Southeast Europe
General Motors е един от най-големите автомобилни производители в света, създаден през 1908 година. Със световна централа в Детройт за GM работят около 204 000 човека във всеки голям регион по целия свят, а компанията има дейности в около 140 страни. GM заедно със стратегическите си партньори произвежда автомобили и камиони в 34 страни, като ги продава и сервизира под марките: Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, Opel, Vauxhall, и Wuling. Повече информация за General Motors можете да намерите на www.gm.com
реализирани проекти »
GLOBUL
Мобилен оператор, част от групата на COSMOTE.

Развитието

За първата година от съществуването си компанията беше обявена за най-голямата инвестиция на зелено и получи отличието "Инвестиция на годината". В развитието на мрежата и услугите на GLOBUL тогава са вложени над 1,1 млрд. лева.

Услугите

Глобул предоставят на своите клиенти пълния спектър от телекомуникационни услуги: мобилни, фиксирани и пренос на данни, за да гарантират свобода и удоволствие от общуване без ограничения. Компанията притежава и лиценз за фиксирана телефония. GLOBUL бе първият мобилен оператор в България, предложил интегрирано решение за фиксирана и мобилна телефония – т.н. мобилна виртуална частна мрежа (mVPN), както и първата SIM карта с два мобилни номера GLOBUL 2in1.

Търговската мрежа

Компанията развива широка мрежа за дистрибуция. GLOBUL предлага своите продукти и услуги в над 430 търговски обекта в цялата страна. Официални представители на GLOBUL са Germanos, GlobalNet и Internity. Компанията разполага с мрежа от 145 представителни магазина. Успешно партнираме с над 3000 дистрибутори и доставчици.

Екипът

В GLOBUL работят повече от 1300 млади и висококвалифицирани специалисти. Вярваме, че професионализмът, уважението и постоянно високото качество на предлаганите решения са ключът към трайното доверие.

реализирани проекти »
Goodyear
Гудиър е един от най-големите производители на автомобилни гуми в света. Компанията има около 70 000 служители и произвежда изделията си в повече от 60 завода в 26 страни по целия свят. Иновациите на Гудиър създават стандарти в авто-индустрията в течение на повече от 100 години. Гудиър е пионер с иновационната технология за безопасност, известна като RunOnFlat, която позволява на водача да продължи своето пътуване дори и в случай на спукване на гума. Компанията е водещият производител в света на RunOnFlat гуми, които се използват при различни модели на BMW, от носителя на много награди Mini, от високоскоростните автомобили на Mercedes Benz, от Opel и от други марки. Предстои оборудване с RunOnFlat гуми и на други марки, тъй като дизайнерите на компанията работят с различни производители на автомобили по повече от 150 RunOnFlat проекта.
реализирани проекти »
Graffiti BBDO Sofia
Агенция за пълно рекламно обслужване. Част от BBDO Worldwide.
реализирани проекти »
Mitsubishi
Mitsubishi
реализирани проекти »
Opel SouthEast Europe
Opel е един от водещите автомобилни производители в Европа, стартирал производството на автомобили през 1899 година. С централа в Рюселсхайм за Opel/Vauxhall работят около 48 000 човека в цяла Европа, а компанията има производствени заводи в 7 европейски страни. Повече информация за Opel можете да намерите на www.media.opel.com
реализирани проекти »
Renault Nissan Bulgaria
Официален вносител на марките автомобили Рено, Нисан и Дачия за България.
реализирани проекти »
Skrill Bulgaria
Онлайн разплащателна система.
реализирани проекти »
Smart Communications
Sales Promotion Agency
реализирани проекти »
Трофи клуб България
Първият офроуд клуб в България. Учреден през 2000 г.
реализирани проекти »
Фермер 2000
"Фермер 2000" е създаден през 1993 г. със седалище град Стара Загора. Фирмата е изградила три Агроцентъра в градовете Стара Загора, Добрич и Русе и офиси в Плевен, Монтана и Пловдив. Персонал - над 100 човека.

"Фермер 2000" е една от най-големите фирми предлагащи селскостопанска техника. "Фермер 2000" предоставя на фермерите пълна гама от услуги, включващи агроуслуги, консултантски услуги и следпродажбен сервиз. Фирмата разполага с най-големият склад за резервни части за обслужване на клиентите си. Тя е изключителен представител на световноизвестната търговска марка "Massey Ferguson" и на други големи лидери в производството на селскостопанска техника като "Manitou" Франция, "Antonio Carraro" Италия, "Galucho" Португалия, "Bogballe" Дания, "Farmet" Чехия и др.

реализирани проекти »
Хотел "Троян Плаза"
Хотел “Троян Плаза” се намира на самия бряг на река Бели Осъм в центъра на гр. Троян, в близост до централната търговска улица и само на 5 минути от ЖП и Автогарата.

реализирани проекти »
Централни Хали
София 1000, бул. "Мария Луиза" 25
реализирани проекти »
Частен клиент
Ние сме дискретни по отношение на нашите частни клиенти.
реализирани проекти »